Sriracha zalm uit de oven

Dit is nou een recept dat je echt moet proberen als je van simpel, lekker en vetvrij eten houdt. Klinkt pretty much perfect right? Is het ook! Enjoy! Enne stuur wat foto’s op of tag mij in je creaties. Vind ik leuk!

Benodigdheden:

  • Zalm(moot)
  • Soya saus
  • Siracha
  • Zwarte peper
  • Citroen
  • Bosui

Vis moet je altijd even onder de kraan spoelen voordat je het klaar maakt (heeft de visboer mij verteld). Dus eerst even spoelen. Dan droog deppen met keukenpapier. Meng een lepel soyasaus met de Sirachasaus (zelf hou ik van pittig eten dus ik doe altijd flink veel Siracha op mijn gerechten). Smeer de zalmmoot in met je marinade. maal wat verse zwarte peper op je zalm, snij de bosuitjes en strooi die over je zalmmoot, afmaken met wat citroenschijven voor de frisse finish en hop de oven in.

Eet smakelijk!

honey_sriracha_salmon

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s