Hete saus in mijn tas

Het is je vast niet ontgaan. De vrouw van Jay-Z heeft een nieuwe videoclip uitgebracht waarmee ze het internet ‘brak’. Niet zomaar een videoclip nee, wel op zijn Knowles: één dag voordat ze schittert op de Super Bowl. Die arme Chris. Maanden op zijn grote moment verheugd, komt Bey even met een videoclip en draait het nog alleen om haar en haar semi badpakken en wapperende haren.

Ze dropte haar meesterwerk op de muziekdienst, Tidal van manlief. Slim, ik hoor de kassa al rinkelen. Jij ook? Dan de boodschap. Het is een protest. Een protest van haar tegen veel dingen. De maatschappij, de politiek en niet allerminst de haters. Dan vraag ik mij één ding af: Waarom moet een een persoon, die hard werkt voor haar geld, roem en rijkdom altijd een cursus ‘haters gonna hate’ doen? Waarom kunnen wij als medemens gewoon niet denken, ‘leuk voor je meis, ga vooral lekker door met swingen. Shine in die badpakken die alleen jij zonder cameltoe kan dragen en entertain de halve wereld, omdat je een geboren artiest bent.’ Nee, er zijn altijd kleine ellendige figuren die vanuit hun ingezakte bank commentaar leveren op mensen die het gemaakt hebben. Want die mensen hebben alles mee en het geluk is ze komen aanwaaien. Ik zou zeggen: probeer het zelf een keertje. Kom met je luie kont van de bank. Steek die handen uit de mouwen. Zoek een passie waar je voor durft te knokken. Eng hè? Maar beloofd, als het moment aanbreekt mag ook jij dure spullen kopen, je succes vieren en je personal assistent afkatten.

Haters of niet, wat bij mij indruk heeft gemaakt is dat deze dame hete saus in haar tas heeft. Daarmee heeft ze mijn onvoorwaardelijke liefde gewonnen. Swag.

Bron foto: http://bleacherreport.com/articles/2614815-super-bowl-halftime-show-2016-song-list-reaction-for-beyonce-performance

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s