About me

The Pink Suitcase s

Welkom op mijn zoektocht naar geluk!

Daar waar grote mensen zich bezig houden met de complexe dingen des levens ben ik vooral bezig met ‘what to eat next’. Hou ik stiekem van cheesy quotes, probeer ik te beleggen zoals mannen in pak dat doen en ben ik gek op moderne kunst. Daarnaast pak ik zo nu en dan mijn koffer om iets van de wereld te zien. Van horen zeggen heb ik begrepen dat dat je horizon zou verbreden.

Veel plezier op mijn blog!

Groetjes uit Rotterdam

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s