Hipster koffie in West

Ik was weer eens op ontdekkingstocht in Amsterdam met een vriend toen ik op deze parel stuitte. Het plan was om poffertjes te gaan eten, maar ik had ook zin in koffie. Zoals ik wel vaker in 10 dingen tegelijk trek heb. Wel goede koffie. Het leven is te kort om smaakloze zooi te drinken. Dus de zoektocht begon. Na een halve marathon gelopen te hebben had ik bijna geen hoop meer. Maar toen! Mijn zintuigen werden geprikkeld door een tentje aan de overkant van de straat. White Label Coffee heette het. Bij het opendoen van de deuren wist ik het: Goede Koffie. Mega hipstertent, maar super relaxte sfeer en heerlijke koffie. Bediening is, zoals bij deze tent te verwachten super relaxt.

Uiteraard moest ik er ook een plak bananencake en vijgendadelcake erbij hebben. Zeker een aanrader als je in Amsterdam West bent. Ga je deze tent ook proberen? Let me know!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s