Crossing Shibuya

 

Vorig jaar heb ik de reis van mijn leven gemaakt toen ik Japan bezocht. Een van de meest indrukwekkende landen die ik gezien heb. Ik kan mij precies alle overweldigende indrukken nog herinneren toen ik in Tokio bij de legendarische Shibuya Crossing stond. Een kruispunt waar om de twee minuten duizenden mensen uit vijf verschillende punten oversteken. Deze hotspot stond al lang op mijn ‘bucketlist’, maar er middenin staan, de drukte en energie van de mensen voelen én oversteken is een heel ander verhaal. De eerste keer is het bijna eng, daarna wordt het leuk. Ik denk dat ik het kruispunt wel zeven keer overgestoken heb. Zo blij als een kind. Tijdens het wachten heb ik mijn ogen uitgekeken op de hippe bewoners van deze stad en hun gevoel voor stijl.

Enjoy mijn faces of Shibuya!

Tokyo12

Tokyo2

Tokyo4

Tokyo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s