Best burgers in town

Als je de beste burgers van Rotterdam wilt eten moet je naar Ter Marsch & Co. Als burger liefhebber stond deze burgertent al een tijdje op mijn must-try lijstje. Wat blijkt?  De burgers maken de verwachtingen zeker waar! Super lekkere juicy burgers met verse ingrediënten! Na elke hap volgde een kreun en groeide mijn liefde voor deze tent. Zelf nam ik de Burgeresse (Scottish Angus Beef en Japans Wagyu, met lakjus van wintertruffel, jonge sla, augurk, pruimtomaat,  Spaanse ui, boerenkaas, panchetta en Ter Marsch saus). Wat er precies in die saus zit is natuurlijk een groot mysterie (ik vermoed een vleugje truffel) maar de saus gecombineerd met de hele burger is absoluut het winnende concept. Super lekker! Mijn vriendin nam de Ter Marsch Grande (Scottisch Angus beef, jonge sla, tomaat, augurk, licht gegrilde Spaanse ui, panchetta, boerenkaas en truffelmayo), ook erg lekker!

Ik kan er heel veel over schrijven, maar de kreun na iedere hap zegt meer dan duizend woorden, dus ik zou zeggen: GO! Try them! Vergeet niet de friet met truffelmayonaise. Die is echt overheerlijk!

Speciale dank aan mijn lieve vriendin die met haar hippe Iphone6 bijscheen, zodat ik deze fantastische foto’s voor jullie kon schieten.

Ter Marsch burgers Rotterdam hotspot2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s