Tinder en gelato

Een week geleden kwam ik terug uit een citytrip Rome. Uiteraard moest ik ook in deze eeuwenoude culturele stad  mijn dagelijkse swipe oefeningen doen. Ter voorkoming van stijve vingers en afkick verschijnselen. Beginnen mijn ogen te draaien. Ga ik hyperventileren. Gaan mijn handen trillen gevolgd door flinke migraine.

Om stipt 18:00 uur, vlak voor het avondeten laat ik mijn vriendin vallen om mij snel te haasten naar het hotel waar de wifi op volle kracht draait. Onderweg haal ik een gelato, smaakje yoghurt, om er lekker voor te gaan zitten. Je moet tenslotte tijd maken voor verdieping in andere culturen. Interesse tonen voor de plaatselijke bevolking. En die zijn best bruin en gespierd kan ik je vertellen. Nog nooit heb ik zo veel half-naakte profielfoto’s in semi Speedo’s gezien. Italiaanse mannen zijn niet bang om hun lijf te showen. Ze werken hard aan de six-pack en die mag gezien en bewonderd worden. In tegenstelling tot het aanbod in Nederland had ik in Rome geen rillingen van afschuw bij het zien van de halfnaakte lijven. Hier in Italië zijn het geen half geile viezeriken die om een hook-up schreeuwen. In Italië hoort het bij het leven. Lekker minimalistisch bakken op het strand en met de borst vooruit. Trots. Dit zijn culturele feiten die je in geen enkele Lonely Planet zult lezen, only on The Pink Suitcase. Relaxt swipe ik rustig verder terwijl ik van mijn perfecte gelato geniet. Dat is nog eens cultuur schuiven.

3 Comments Add yours

 1. shima4trends says:

  leuke blog chick, hierbij heb je er een volger bij 😊

  Liked by 1 person

  1. Shima! Super leuk girl! Ik zie nu pas je comment. Veel plezier nog in het mooie Bangkok! x

   Liked by 1 person

 2. Zeny says:

  Hahahahaha lekker cultureel bezig hoor! Ik moet ook maar weer eens naar Italië 😂

  Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s