Instagram proof lunchen in Amsterdam

Altijd afgevraagd waar de Instagram helden hun stijlvolle lunches nuttigen? Ik heb een heel leuk adresje gevonden dat je instagram skills moeiteloos een boost geven. Als je naast een mooie flatlay ook waarde hecht aan fatsoenlijke smaken op je bord moet je zeker een keer gaan lunchen in het New York Film Academy Café. Helemaal als je van Eggs Benedict en Amerikaanse pannenkoekjes houdt. Het is niet de beste Eggs Benedict die ik gehad heb (zou het een 7 geven), maar om eerlijk te zijn was de beste Egg Benedict die ik gehad heb in Londen, dus misschien niet helemaal een eerlijke vergelijking.

Waar ik wel erg enthousiast van werd was de vriendelijke bediening en het mooie interieur met veel marmer en gouden accenten. Niet geheel onbelangrijk aangezien het oog ook wat wil. Ook de locatie is erg handig, het is vanuit het station 5 minuten lopen (Beurs van Berlage) , dus erg fijn om even een hapje te eten voordat je de stad in gaat.

New York Film Academy Amsterdam Hotspot Lunch1New York Film Academy Amsterdam Hotspot LunchNew York Film Academy Amsterdam Hotspot Lunch3New York Film Academy Amsterdam Hotspot Lunch2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s