Must visit: De Veluwe

Zoals de naam van mijn blog doet vermoeden, houd ik van reizen. Ik zoek vaak verre tropische bestemmingen op om te genieten van de natuur en het heerlijke eten. Lekker avontuurlijk de halve wereld over vliegen om weer eens een mooie plek te spotten in de jungle. Met al het moois op deze aardbodem vergeet ik wel eens hoe mooi Nederland kan zijn. Een van die juweeltjes is het Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Stap op een van de gratis 1800 witte fietsen (je leest het goed 1800 fietsen!), fiets lekker rond, eet een ijsje en geniet van de prachtige natuur. Ik vond het onwerkelijk mooi en heb met verbazing door het mooie landschap gefietst. Wat ook zeker een bezoekje waard is, is het Kröller-Müller Museum. Een van mijn favorieten musea. Zeker als je een liefhebber bent van Van Gogh, moet je zeker een bezoekje wagen aangezien het museum de op een na grootste Van Gogh collectie heeft.

Veluwe Nederland must visit 8

Veluwe Nederland must visit 9

Veluwe Nederland must visit 5

Veluwe Nederland must visit 4Veluwe Nederland must visit 11

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s