Faces of Hong Kong

Als ik op reis ben fotografeer ik graag. In het bijzonder mensen. Dit heb je misschien al opgemerkt in mijn post over Japan.  Omdat ik de mens mooi vind en altijd geïnteresseerd ben in het verhaal achter een gezicht. Om die reden ben ik ook een grote fan van Humans Of New York, een blog van een fotograaf die mensen fotografeert met kort een vermelding van hun verhaal. Helaas krijg je als reiziger niet altijd de kans om in gesprek te gaan met de lokale bevolking, maar ik hoop met mijn foto’s iets mee te kunnen geven van de sfeer, de mensen en de gezichten van een plekken die ik bezoek.

Enjoy Honk Kong!

IMG_9234

IMG_9220

IMG_9227

IMG_9971

IMG_9958.JPG

2 Comments Add yours

 1. Hoan says:

  Hoi Chau!

  Je bent flink aan het bloggen zie ik. Erg leuk hoe je dingen die je meemaakt beschrijft en uiteraard fotografeert. Je passies voor eten, mode en reizen worden goed in the picture gezet. Bijzonder om te zien hoe iemand die van nature goed kan schrijven (jurist) ook zulke mooie foto’s kan maken! Thumbs up:-) Bedankt voor het delen en ik kijk al uit naar je volgende posts!

  Gr Hoan

  Liked by 1 person

  1. Hey Hoan!

   Ik heb je comment helemaal gemist! Wat super leuk dat je mijn blog leest en ik bloos van je compliment. Laat vooral van je horen en ik vind het echt super leuk dat je de artikelen leest. Als one woman show hier zie ik wel in de data dat de artikelen goed gelezen worden maar je weet nooit precies door wie en dan is het super leuk om zulke berichten te krijgen. Veel Liefs!

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s