Salades bij Venkel

Als je dacht dat ik zo’n salade meisje ben, ken je me niet heel goed. Zoals mijn Instagram volgers misschien al hebben opgemerkt hou ik wel van gezond eten, maar een salade alleen is niet echt mijn ding. Mijn liefde voor vlees en koolhydraten is te groot. Maar als ik een saladebar kan aanbevelen, is het Venkel in Amsterdam. Naast de topsalades ligt deze tent ook nog eens bij de Abert Kuyp, een van mijn favo wijken in Amsterdam. Dus je kan na het smullen ook nog eens leuk in de buurt rondstruinen en je laten verassen door de multi culturele omgeving.

Bij Venkel kan je salades samenstellen, maar je kan ook een reeds samengestelde salade van het menu kiezen. Ik kon niet kiezen, dus heb het mijzelf maar makkelijk gemaakt door voor een reeds door Venkel samengestelde salade te kiezen. Een super goede keuze want het was echt heel lekker! Verse ingrediënten en met liefde bereid door het vriendelijke personeel (en ja, ik ben van dat soort dat niet ergens gaat eten als het personeel onvriendelijk is).

Laat het me vooral weten als je hier bent geweest of ook graag komt. Vind ik leuk!

IMG_3909Venkel Amsterdam Lunch gezond 4Venkel Amsterdam Lunch gezond 9

Venkel Amsterdam Lunch gezond 15

Venkel Amsterdam Lunch gezond 10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s