On top of the world.

Ooit, in een vaag ver verleden kon ik me herinneren dat ik on top of the world stond. Althans, zo voelde het. Ik was een superheld en de wereld lachte mij toe. Gaandeweg is dat gevoel vervaagd en werd ik wakker met een leeg gevoel van binnen. Mijn mojo was weg. Mijn innerlijke godin. Mijn superheld. Allemaal foetsie. Zonder het te hebben gemerkt heb ik de deur voor ze open gezet en zijn ze weggeslopen voordat ik er erg in had. Maar dit is niet wie ik ben. Ik ben een wereldvrouw. Een burger van de aarde. Dus ik ga mijn superheld weer terug halen. Door uit alle comfort te stappen waarin ik mijzelf de afgelopen jaren heb ingegraven. Ik ga dingen doen die ik normaal niet doe en uitdagingen aan die ik normaal uit de weg zou gaan. Ik ga op stap met mezelf en de tropische vogel in mij weer welkom thuis heten.

Asia, here I come! Let the journey begin!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s