De schattigste cupcakes van Bangkok

Ben je toevallig in Bangkok (Siam en Emquartier) en hou je van cupcakes? Dan moet je Audrey Cafe des Fleurs zeker niet over slaan. Ook als je niet van cupcakes houdt kan je hier terecht voor lunch of dinner. Handig als jij liever een bord pasta wil en je wederhelft per se die sugar rush moet incasseren voordat jullie verder struinen door deze miljoenenstad. Leuke bijkomstigheid is dat het restaurant een super schattige klassieke Franse inrichting heef. Als je de airco en buitenlucht van 40 graden wegdenkt waan je je zelfs in Parijs.

Zelf ben ik een cupcake fan, dus de keuze was snel gemaakt. Om eerlijk te zijn weet ik niet of ik van cupcakes hou, omdat ik ze eigenlijk te mooi vind om op te eten of omdat ik de smaaksensatie van de cupcake nou zo bijzonder vind. Het oog wil kennelijk ook wat. En de cupcakes in Audrey cafe des Fleurs zijn zeker oogstrelend. De cupcakes komen in vorm van mini plantjes en bloempotjes die eetbaar zijn. Zelfs de ‘potgrond’.

Dus als je net als ik ook graag je ogen de kost wil geven voordat je je tanden er in zet, dan is deze hotspot zeker een aanrader!

Cupcakes Bangkok

IMG_2456

Audrey cafe bangkok

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s