Arthur en pindakaas

Zoals jullie weten maak ik sinds Valentijnsdag Tinder onveilig. Dit ging niet zonder slag of stoot. Aangezien ik mijzelf omgedoopt heb tot ervaringsdeskundige, help ik graag de groene blaadjes op weg in de online dating scène.

Het begint allemaal bij een goed profiel. En dat valt niet mee. Want ik soms voorbij zie komen is niet al te best. En dat is zonde. Want Frank heeft best potentie ware het niet dat ik bij het swipen naar foto twee hem kon bewonderen in zijn doorschijnende linnen hemd naast een gedrogeerde tijger ergens in Thailand . Of Sergio die zo ontzettend somber in de camera kijkt dat ik per direct een crowdfunding voor hem wil opzetten: geef Sergio zijn glimlach terug. Daarentegen heeft Arthur het wel goed begrepen. Kleurrijke foto’s die bewijzen dat hij ook buiten ons grensgebied op vakantie gaat.

Arthur houdt van reizen, is langer dan 1.85m en kan goed genieten van een glaasje rode wijn op een zonnig terras. Dat trekt de aandacht van swipende vrouwen zoals ik. Het beeld van een jongeman die sport, spontaan is en leuke dingen in zijn leven doet. Om de swipende doelgroep extra te overtuigen heeft hij ook een korte beschrijving van zichzelf. ‘Overdag ben ik consultant bij een groot belastingadvieskantoor maar in de avond ben ik graag experimenteel bezig met jouw lijf en pindakaas.’ Terwijl ik dit met een Jambers stem lees denk ik: Ho. Wacht. Pindakaas? Dat smeert toch niet lekker? Dat wordt toch een smerige bende waar de schoonmaakster rare voorstellingen van gaat maken, omdat zij het verband tussen de vlekken op de lakens en Calvé niet direct zou maken. Na een halve minuut twijfelen concludeerde ik dat de pindakaas echt de dealbreaker is. Had Arthur voor slagroom gekozen, dan was het een heel ander verhaal. Maar pindakaas, dat gaat me te ver.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s