Tinder met Smeagol

Een jaar geleden vierde ik nog jankend Valentijnsdag in het gezelschap van een doos bonbons, drie zakken Doritos en Netflix onder mijn fleece dekentje op de bank. Dat moet dit jaar anders. Want nu heb ik een vlam. Een wederhelft. Een BF. Een significant other. Iemand die met mij vijf verjaardagen af wil in december. Eentje die mij ook ‘s ochtends kust als ik nog op Smeagel lijk. Om dit Godsgeschenk te behouden trek ik alles uit de kast. Vooral met Valentijnsdag. Op zulke dagen ben ik de commercie van de detailhandel maar al te dankbaar. De hartjes verpakkingen die tussen de schappen liggen. De rode rozen die spontaan twee keer zo duur zijn. De hoerenlingerie die de Hunkemöller aanbiedt. Met name de Fifty Shades Darker collectie vind ik flink pikant. Bij het kopen van dat soort items beginnen mijn oren al te klappen.

De lustopwekkende creaties op de paspop zien is een, maar het aantrekken van de kunstzinnige veters wat een bh moet voorstellen is een ander verhaal. Maar daar hebben we het niet over. Dat is niet sexy. Het gaat om het resultaat. En die is er. Als ik na een half uur worstelen mezelf in de spiegel bewonder weet ik zeker dat mister Grey eerder voor mij zou gaan dan die muts van een Anastasia.

Om onze spannende avond in te luiden gaan de wederhelft en ik lekker onbeperkt sushi eten bij de Sumo. Heerlijk vind ik dat. De sprint na ronde vijf tussen 75 andere stelletjes. Sommige van mijn vrienden vinden het een genante vertoning.  Maar ik vind het heerlijk.  Ik kijk het hele jaar uit naar zulke momenten. Een besef momentje dat ik er ook bij hoor. Dat ik ook mee mag doen. Dat ik op 15 februari op werk bij de koffieautomaat kan zeggen dat ik gisteren heerlijk met mijn vriendje uit eten ben geweest met Valentijn. Omdat hij heel veel van mij houdt en dat vreten met 75 andere stelletjes mij stiekem een gevoel van saamhorigheid geeft. Want ik ben gegroeid. Ik heb mij ontwikkeld in het afgelopen jaar. Ik ben verder in het leven. Ik heb mezelf verrijkt. Ik kan gelukkig sterven. Ik, Smeagol, heb mijn precious gevonden. Ik heb het hoogste goed des levens bereikt: Ik ben van single naar taken gegaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s