Festivalletje aan de wand wie is de meest basic bitch van het land?

Jazeker! Het festival seizoen is in volle gang. Dat betekent dat ik weer moet oefenen op mijn nonchalante look. Inclusief pastel gekleurde lokken, creatieve wenkbrauw versieringen, uitbundige bloemenkransen en een overload aan gehaakte raffeltjes. Liefst wil ik een witte outfit met een hooggetailleerde short. Eentje die er uit ziet alsof ik geen normale korte broek kon veroorloven zonder gaten. Je zou mijn moeder moeten horen. Die begrijpt niet dat ik in de afdankertjes van H&M wil rondlopen. Wat zij niet weet is dat de fast fashion industrie zich een ongeluk verdient aan deze maanden, waarin de Coachella collectie als warme broodjes over de toonbank vliegen. Allemaal meiden die net als ik maanden op zoek zijn naar de meest originele outfit.

Mijn look maak ik af met een bruinleren suede schoudertas met meterslange franjes. Wat mijn haar betreft ben ik nog in dubio. Een rommelige invlecht of twee knotjes. Lastig. Een ding is zeker: Ik ga mijn haar met unieke pasteltinten kleuren met behulp van de L’Oréal haarverf spuitbussen. Lekker origineel, want niemand heeft dat nog. Uit voorzorg heb ik ook al meerdere tinten nude van Kylie’s cosmetica lijn besteld. Lekker sensueel die lippen insmeren terwijl ik mee bounce op de beat.

Jammer dat ik geen tinder meer heb. Zo’n festivalletje is het uigelezen moment voor een swipe proof Tinder profielfoto. Ik, met halve ogen dicht, genietend in de zon waarbij ik op ga in de muziek zonder iets op te merken van de camera die perfecte shots maakt van mijn ontspannenheid. De ik check of mijn oksel nog fris ruikt pose. Maar dan de dromerige versie met een glimlach.

Voordat ik de deur uit ga graai ik nog even de  leesbril met gouden montuur van mijn moeder mee. Toen was het al een functioneel ding. Ook nu bewijst het weer zijn nut. Ik zie er uit om door een festival ringetje te halen! Gewapend met een portable charger ga ik richting festival Unicorn. Snappen maar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s