Asian food spot – Noo me: Aziatische toppers in een tent

Als je van noodles houdt maar niet kunt kiezen of je de Vietnamese pho of de Maleisische  laksa wil eten is Noo.me een absolute aanrader. Noo.me serveert de toppers uit enkele Aziatische landen in hun mooie restaurant waar gastvrijheid voorop staat. Het oog wil ook wat en ik was zeer te spreken over de opmaak van de bowls (plus prachtig servies). Enig minpunt vond ik de noodles. Die mochten iets langer doorgekookt worden, maar als je dat aangeeft maken ze het graag voor je klaar.

In het kort:

Looks: 8
Hip interieur, food styling on point en mooi servies.
Service: 8 
Aardige bediening en neemt de tijd om gerechten op de kaart toe te lichten.
Smaak: 6.5
Bijgerechten erg lekker, met name de gyoza. Noodles waren niet voldoende gaar en laksa niet pittig genoeg naar mijn smaak, maar wellicht aangepast naar westerse smaken.
Prijs: €

Check mijn video voor meer en tag mij in je foto’s. Ben benieuwd wat jij van Noo.me vindt!

Happy eating!

IMG_8827

IMG_8831

Check de video voor meer!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s