Food spot: De lekkerste Vietnamees van Rotterdam

In Rotterdam heb ik twee favo Vietnameze restuarants. De Vivu en de Deli Tasty. Die laatste zit er nog niet zo lang en ik kom vaker bij de Deli Tasty, omdat zij meer plek hebben en ik ondanks de drukte er altijd terecht kan.

Bijna alles is hier echt om van te smullen en het smaakt bijna net als thuis (jaja ik ben Vietnamees). Met name de Pho, een Vietnamese beef noodle soep,  is mijn must eat als ik hier ben. Vooral op de koude dagen. Niets is zo lekker dan een kom warme Pho. Echte comfort food en bovendien heel goed tegen katers. Sommige gerechten, zoals de banh seo en de verse loempia’s hebben een kleine Nederlandse twist, maar ik vind ze nog steeds erg smakelijk. Nog een reden om naar de Deli Tasty te gaan is de verse cocosnoot die het hele jaar door op de kaart staat.

Kortom, een must go voor iedere Viet food lover die goedkoop lekker wil eten.

Looks: 7
Veel hout en lekker gezellig.
Service: 8
Alles komt hier met een glimlach en de bediening is snel en werkt hard.
Smaak: 7.5
Snel, smaakvol en genoeg keuze.
Prijs: €
Voor de trouwe fans hebben ze ook een spaarkaart. Hoe chill!

IMG_9920.JPG

IMG_9900.JPG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s