Pastries food spot Paris: Te mooie gebakjes bij Angelina

Als je naar Parijs gaat en echt even fancy wilt doen terwijl je geniet van heerlijke Franse taartjes, is Angelina een absolute aanrader. Angelina heb je ook in andere landen (met name in de Verenigde Arabische Emiraten heb ik het gezien), maar voor de echte ervaring ga je naar Angelina in Parijs.

Het pand is prachtig en de macaron torens zijn zo mooi, dat het wachten minder vervelend wordt. Ja je leest het goed, je moet hier wachten om een hot choco te kunnen drinken en een gebakje te kunnen eten. Dat wachten kan oplopen tot een half uur, dus misschien wel handig om even te plannen. Mijn lieve wederhelft was zo slim om te reserveren, dus wij konden meteen doorlopen.

De specialiteit is vooral hun hot choco. Wel prijzig, 8 voor een chocomelk, maar ik kan je vertellen, hij is het waard. Super romige dikke warme chocolademelk, met handschoentjes geserveerd. Neem er ook een lekker gebakje bij. Van die mooie kunstwerken zoals de Fransen het alleen kunnen. Eerlijk gezegd, deed het ook een beetje pijn in mijn hart om het taartje door te snijden. Gelukkig staat dit allemaal slomo op beeld, zodat ik nog vaak terug kan kijken.

Dus! Go to Angelina! Niet ver van het Louvre en eten moet je toch ;).

Looks: 8
Mooi oud gebouw en de taartjes vormen het decor.
Service: 8.5
Hele vriendelijke obers. Ze dragen hier nog van die mooie zwart witte pakjes en handschoentjes. Love!
Smaak: 9
De gebakjes hier zijn konings. Wij kozen voor de frambozen macaron dream. Op de klassiekers na, wisselen de gebakjes per seizoen.
Prijs: €€€
Prijzig maar echt waard voor je geld.

IMG_6575.JPGIMG_6543.JPGIMG_6536.JPG

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s