Bankiers en muntplantjes

Wat ben ik stiekem blij dat ik niet meer hoef te daten. Dat ik niet weer mezelf tijdens een ongemakkelijk etentje moet verkopen. Ik ben Trien en ik vind het leuk om lekker met mijn paard Rakker rond te huppelen in het weiland tijdens de lunchpauze van werk. Heerlijk met mijn neus in de wind voordat ik weer ga knallen achter mijn bureau want Powerpoint is echt mijn ding.

Moet je voorstellen. Elk gesprek weer. Je kan nooit zeggen; ‘Mijn hobbies? Uit m’n neus vreten en wachten totdat de pizza bezorger er is zodat ik in mijn eentje kan Netflixen tot de zon op komt.’ Nee je moet een bijzonder leven leiden en een sociale hobby. Je moet ook vrienden hebben. Alsof het leven in je eentje al niet moeilijk genoeg is. Ik kan mijn eigen naam soms niet eens spellen, laat staan die van anderen.

Dan dat ellendige over en weer appen. Ik heb het wel gelezen, maar kan nog niet direct terug appen want dan weet hij dat ik hem toch wel leuk vind. Om maar niet te spreken over mijn zelfbedachte drukke leven. Met vriendinnetjes lunchen, dan feesten, nog even een nieuwe cocktail bar proberen, tussendoor nog even squatten voor die Kardashian billen (die ik nooit ga krijgen) en zondag heerlijk lunchen met de meiden. Druk, druk, druk. Leven, leven, leven. Ik kan moeilijk vertellen dat ik het liefst zondag mijn kledingkast op kleur wil ordenen en lekker met de plantjes wil kletsen nadat ik ze heerlijk verwend heb met bronwater van Evian. Vooral het munt plantje kan dat erg waarderen, onze momenten samen.

Wat mijn munt plantje en ik het minst waarderen is dat jij er niet uit ziet zoals op de foto en ook zeker niet half zo spraakzaam bent in het echt als op WhatsApp. Je bent ook kleiner dan verwacht en eigenlijk voel ik me geflasht.

Nee, in plaats daarvan drink ik netjes mijn wijn in een normale tempo op en moet ik doen alsof Vincent daadwerkelijk iets tofs te melden heeft over zijn werk als accountmanager particulier. Als je dan al bankier bent, wees dan niet de saaiste van het stel. Ga iets nuttigs doen om onze economie om zeep te helpen. Maak me gek.

4 Comments Add yours

 1. Zeny says:

  Hahahaha zo herkenbaar πŸ˜‚ Leuk geschreven. Helaas zit ik zelf nog in de dating-fase πŸ˜”

  Liked by 2 people

  1. Hahaha echt he?! Girl ze staan voor je in de rij! Je bent echt super leuk en strong! Je moet even de rotte appels van de parels verwijderen maar ze zijn er echt?! En super leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen en te commenten! ❀️

   Liked by 1 person

   1. Zeny says:

    Of course! Als ik voorbij zie komen dat je een nieuwe post hebt ga ik natuurlijk even lezen 😁 En geloof me, ik ben druk bezig om die parel te vinden tussen de rotte appels dus who knows haha. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik eerste dates toch stiekem best leuk vind, ben dan zo nieuwsgierig naar de ander. Heb tot nu toe eigenlijk ook maar één echt slechte tinderdate gehad, de rest waren eigenlijk allemaal wel leuk. Meeste ben ik zelfs nog bevriend mee πŸ˜…

    Liked by 1 person

   2. Hahah zo leuk! Ik vind de eerste dates ook leuk. Is altijd even spannend wat je nu weer mee gaat maken. En dankzij Tinder had ik heel veel blog inspo πŸ˜‚.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s