Chicks in bizz

Als je mij ook op Instagram volgt (Thepinksuitcase), is het je vast opgevallen dat ik daar veel meer looks post dan hier op de blog. Daar komt verandering in! Omdat ik veel berichtjes krijg over mijn looks en outfits heb ik besloten ze ook op de blog met jullie te delen inclusief waar ik ze gekocht heb en alternatieven. Leuk he! Net de belastingdienst, leuker kan ik het niet maker, wel makkelijker. Alleen word je van mijn blog echt happy en van de belastingdienst een stuk minder ;).

Een van mijn favorieten op dit moment is deze grijs geruite jumpsuit van de Zara. Helaas niet meer te koop, maar ik heb wel mooie alternatieven gevonden. Netjes, vlot en toch vrouwelijk! Met een mooie witte blouse is deze look altijd fresh en clean. Helemaal mijn stijl!

Blouse: Asos
Jumpsuit: Zara
Heels: Asos

IMG_0109.JPG

img_0122.jpg
img_0131-e1520092892604.jpg

img_0128.jpg

img_0119.jpg

img_0123.jpg

Als je op de plaatjes klikt kun je de items direct shoppen.

Grijs geruite blazer, gele details vind ik echt heel stoer en speels, Asoscoldweather_10

grijze blazer business causal
Grijze coat, Stradivarius. Mooi voor een nette look maar ook casual.
business dress grijs zakelijk geruit lente
Grijze willelbouse, Parisian Petite. Deze vind ik echt super cute voor meetings of een leuke casual outfit met sneakers er onder. En hij is in de uitverkoop XD. You can thank me later ;).
business casual shop werk kleding Asos
Grijze ruit, Daisy Street. Ik zou deze set combineren met een logo T-shirt van Nike of adidas. Sneakers er onder en je bent sporty business ready. Ideaal als je naar een klant moet die wat sportiever is.
LYSPSY Stretch black boots
Zwarte stretch enkel laarsjes, Lypsy Londen. Klassiekers en veilig

Aldo zwarte laars

neat black booties
Zwarte enel laarsjes, River Island. Deze vind ik echt super stijlvol. Klassieker met een twist door de gouden knopjes.

coldweather_10

Zwarte duffle bag black schoudertas
Zwarte duffle bag, Asos. Ik heb een zwak voor Duffle bags. Ze zijn speels, kan veel in en ook geschikt voor zakelijke meetings. Ik heb er zelf iets van 4 in verschillende maten.

 

Follow me banner (2).jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s