Colombian beach babe

Zo super veel zin in! Ik ga naar Colombia! We landen in Cartagena en gaan een paar dagen naar wat eilanden en dan door naar het binnenland. Ben nog druk bezig met het inlezen en kijken waar we wat willen doen, maar een ding is zeker; zon, zee, strand. Zee en heel veel sea food en verse cosonoten! Ik kan niet wachten om deze kou te verruilen voor wat warmere temperturen!

Omdat we een paar dagen lekker op een bounty strandje gaan chillen voor het leven, heb ik een aantal badpakken besteld (zie hieronder mijn selectie, allemaal onder €35 aangezien ik al te veel badkleding heb, maar je wil toch altijd iets nieuws). Is het jullie al opgevallen dat egenwoordig badpakken niet alleen bestemd zijn voor moeders zonder seksleven. Je mag gerust een badpak dragen zonder drie kids op je CV.

Wat dragen jullie altijd? Bikini of badpak?

Black swimwear badpak chic Deze vind ik echt heel classy en chic. De doorschijnende stukken vind ik super sexy, maar niet te naakt of ordinair.
badpak shop bathing suit Glitter badpak, PrettyLittleThing. Deze vind ik echt super cute! Doet me denken aan het boek; De mooiste vis in de zee. Ken je die van vroegah? Zo vrolijk. Weet alleen niet of ik het aan durf.
Badpak zwart touwtjes bloggers Helemaal in, deze veter constructie
sexy badpak swimsuit red Deze vind ik echt latina waardig! Check. Die. Bloemen.
blauwe chique chic badpak swimsuit asos
Deze kleur en dat bandje bij de nek <3.
lace badpak, swimsuit sexy black kant Ik ben heel benieuwd naar het lace gedeelte. Vind hem heel classy en vrouwelijk
badpak zwart wit shop asos Classy en simpel. Die peplum is zo cute!

Follow me banner (4).jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s